bod

Premie til Mjøsa Trolling Festival: CoastKey AS

Øvre Romerike Trollingklubb har allerede fått inn flere sponsorpremier til Mjøsa Trolling Festival (MTF). Vi kommer til å presentere på bloggen hvilke premiene klubben har fått så langt:

CoastKey AS sponser MTF med en valgfri "Trådløs båtnøkkel og dødmannsknapp" tilpasset din motor. Alle som elsker sjøen skal trygt i havn.

Litt info om CoastKey AS:
CoastKey AS er en gruppe erfarne båtfolk med en visjon om at ingen skal miste noen på sjøen. Sammen har vi brukt flere år på å utvikle CoastKey, et produkt av svært høy kvalitet som revolusjonerer den fysiske bruken av dødmannsknapp. Vi mener dødmannsknapp bør prioriteres på lik linje med flytevest ombord i båt.

Tradisjonelle dødmannssnorer lenker båtfører fast ved roret. Dette er et problem, fordi en båtfører trenger å kunne bevege seg fritt. Derfor har vi utviklet CoastKey, en trådløs dødmannsknapp av svært høy kvalitet som gir båtfører full bevegelsesfrihet om bord i båten.

CoastKey trådløs dødmannsknapp gjør at den som styrer båten alltid kan ha dødmannsknappen på seg. Det skaper trygghet for båtfører, mannskap – og for de som venter hjemme.

Integrert i CoastKey-systemet, får du også en låseenhet med startsperre og start/stopp funksjon. Dette betyr at du på en sikker og forsikringsgodkjent måte kan si farvel til de tradisjonelle båtnøklene dine.

CoastKey er utviklet av norske båtfolk for å tåle norske forhold.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar