bod

Premie til Mjøsa Trolling Festival: Flak.no

Øvre Romerike Trollingklubb har allerede fått inn flere sponsorpremier til Mjøsa Trolling Festival (MTF). Vi kommer til å presentere på bloggen hvilke premiene klubben har fått så langt:

Flak AS har sponset Mjøsa Trolling Festival med en Cannon Easy Troll ST - dyprigg. 
Cannon Easy-Troll ST er arvtageren til verdens mest solgte dyprigg og har vært med å forme det moderne trollingfisket vi har i dag. Riggen er den letteste og sterkeste i sin klasse, og er den rimeligste riggen med clutch/brems system. Fordelen med denne riggen er at den er så enormt enkel i bruk. Sveiva står på høyreside og er vertikalmontert, dette er det raskeste og beste systemet. Bremsen justeres enkelt med sveiva ved at den dras litt bakover, for å stramme opp igjen er det bare å sveive fremover til wiren stopper. Den har samme festebrakett, bom, trinse og stangholder som de større riggene. Den nye stangholderen kan man justere uten verktøy. Leveres med 3 sifferet metrisk telleverk.
Beregnet for både ferskvann og saltvann. 

- Farge: sort
- Oppsveivingshastighet pr. omdreining: 45 m
- Maks loddvekt: 6 kg
- Brems med clutch: ja
- Sploe materiale: kompositt
- Bom: fast, 60 cm, sortlakkert rustfritt stål
- Rustfri wire (L): 45 m
- Stang holder: 1 stk
- Svivel base: nei 

Litt info om Flak AS:
FLAK AS er Norges ledende grossist innen seil og båtutstyr. Vi hører til i Sørlandsparken ved Kristiansand. Vi selger til båtutstyrsbutikker og båtbyggere/industri i hele Norge. Vi har et rikholdig og dynamisk sortiment av båtutstyr. Det er dessverre ikke mulig for privatkunder å kjøpe direkte av oss, men våre mange, gode forhandlere vil gjerne hjelpe deg å oppnå trivsel ombord!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar