bod

Premie til Mjøsa Trolling Festival: Fell AS


Øvre Romerike Trollingklubb har allerede fått inn flere sponsorpremier til Mjøsa Trolling Festival (MTF). Vi kommer til å presentere på bloggen hvilke premiene klubben har fått så langt:

Fell AS sponser MTF med Vimea Trådløs Dødmannsknapp.

Litt info om Fell AS:
FELL ble stiftet i 2013 og har i samarbeid med Eker Design og Hydrolift utviklet en ny standard for dødmannknapp i båt. FELL besitter høy kompetanse innen trådløs teknologi og produktutvikling. Sammen med våre samarbeidspartnere er vårt mål å etablere oss som en sterk aktør innen maritim elektronikk, hvor WiMEA Trådløs Dødmannsknapp er et av flere maritime produkter som vil komme fra FELL. Gjennom sterke norske verdier, innovasjon, kvalitet og mot, er vårt fokus å skape produkter som gir merverdi for våre kunder og brukere. Dette gjør vi ved å alltid sette brukeren først når vi designer og utvikler produkt og brukermønster. «One-click» brukergrensesnittet i WiMEA Trådløs Dødmannsknapp er et eksempel på hvordan vi har benyttet avansert teknologi for å gi en enkel og elegant brukeropplevelse.



FELL har sitt navn fra gammelnorsk og betyr fjell. De norske fjellene har gjennom en lang norsk maritim tradisjon vært ly og trygghet for oss nordmenn på havet. Samtidig engasjerer havet til frihet og glede.

Vi ønsker å bidra til frihet og glede når man ferdes til sjøs.




Vår misjon er å skape produkter som engasjerer og bidrar til økt frihet og opplevelse for våre brukere og kunder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar