bod

Hans Martin var innom med ett par stenger i dag. (Lodd 166)

Da ble det ett nytt impulskjøp. Hans Martin har kjøpt inn en haug med stenger, så jeg endte opp med å kjøpe 2 stk. Shimano Beastmaster 8,6 BX av han. Kjøpte også 2 stk. av Kjell Are for ett par uker siden, så nå har jeg 14 stk. totalt.
Har hatt disse stengene noen år nå og er kjempefornøyd med dem. De har parabolsk aksjon noe som gir deg god følelse med fisken i andre enden av sena. Du har nesten like gode følelse med fisken som med ei fluestang. Det at stengene er 8,6 fot kontra 7 fot betyr ingenting. Det er heller en fordel med en 8,6 fot stang enn en 7 fot stang siden 8,6 fot stanga har parabolsk aksjon som igjen betyr at du vil ha god bøy på stanga til enhver tid.
Ulempen ved å kjøpe flere stenger er jo at man må ha flere sneller også, så da blir det å handle seg 4 stk. Shimano Tekota sneller i løpet av høsten.

Men først må vi kjøpe oss ny båt. Det står fortsatt mellom Karnic 2250WA og AMT 215 PH - Pro fishing. Kommer til å ta en prat med leverandørene av disse båtene i løpet av august.

Skitt fiske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar