bod

Vinner i loddtrekningen for juli måned ble lodd nr. 159.

Da er loddtrekningen for juli måned gjennomført og lodd nummer 159 ble trekt denne gangen. Det var Atle Børke som hadde innlegg nr. 159 og premien denne måneden var 2 stk. innfelte stangholdere fra BestMarin på Lillestrøm.
Gratulerer så mye.

Det har vært 14 forskjellige medlemmer som har blogget i juli, og medlemmet med flest innlegg denne måneden var nok en gang Thore Andre Stenberg. Det er moro å se at flere og flere medlemmer begynner å skrive på bloggen. Minner også om hovedpremien som er en valgfri Ursuit tørrdrakt/flytedress sponset av Ursuit og Villmarksbutikken på Jessheim. Den vil bli trekt på neste årsmøte i februar/mars neste år.

Viktig info om bloggkonkurransen: 
fra og med august måned så er det visse kriterier på innlegget som må oppfylles for at man skal få ett lodd i konkurransen. Blogginnlegg med kun overskrift og ett par ord vil ikke oppfylle kravene til konkurransen lenger. 

For at ditt innlegg skal telle med i konkurransen så må innlegget inneholde følgende:
  1. Overskrift (gjerne hvilken sjø du er på eller annen info)
  2. Bilde
  3. Tekst på innlegget må ligge på minst 20 ord.
De nye kriteriene innføres for at vi skal få mer informative innlegg på ØRTK bloggen vår. 

Innlegg som er skadelig for klubben eller for klubbens sponsorer eller poteniselle sponsorer vil bli slettet. Det er lov å fremheve leverandører/butikker men ikke være nedlatende ovenfor andre leverandører/butikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar