bod

ØRTK lanserer Raymarinecup på Mjøsa.

 Øvre Romerike Trollingklubb og Raymarine Norge inviterer til Raymarine-cup 2015.


Raymarine-cup består av fire konkurranser: Ørretfestivalen, NM, Mjøsa Trollingfestival-dag 1, og Mjøsa Trollingfestival-dag 2. På hver konkurranse får man poeng ut i fra plassering, og kun 3 av 4 konkurranser er tellende. Siste delkonkurranse er obligatorisk.

Regler for Raymarine cup 2015:

  • Første delkonkurranse er Mjøsa Ørretfestival som avvikles 29-30/5 2015. (Startsteder rundt hele Mjøsa)

  • Andre delkonkurranse er Nm i Trolling som avvikles 13-14/6 2015.( Hovedstart Gjøvik).

  • 3 og 4 delkonkurranse er Mjøsa Trollingfestival(MTF) som avvikles 29 og 30 august (2 dagers fiske).  (Hovedstart Viken båthavn). Dag 1 og dag 2 teller som to separate konkurranser i Raymarine-cup`n.Det vil være 2 parallelle konkurranser de to siste dagene av Mjøsa Trollingfestival, avsluttende dager av Raymarinecup, og ØRTK sin Mjøsa Trollingfestival som går som en separat konkurranse slik den har gjort tidligere år.
Det vil bli avsluttende premiering for Raymarinecup med premier for ca 100 000,- , og normal premiering for Mjøsa Trollingfestivalen med masse fine premier.

De som er påmeldt i Ørretfestivalen og NM i Trolling er automatisk påmeldt i Raymarinecup, og resultatlistene her danner grunnlaget for poeng i Raymarinecup. I disse to konkurransene er det gratis å delta i Raymarinecup. I den avsluttende todagerskonkurransen koster det kr 500,- for å delta. Da er man påmeldt både i Raymarinecup og Mjøsa Trollingfestivalen. Man må være påmeldt til siste konkurranse, og være tilstede for å kunne heve premie i Raymarinecup.

Det fiskes til enhver tid etter de respektive konkurranser sitt regelverk. I Raymarinecup fiskes det ut fra et poengsystem hvor vinner får 300 poeng, andre plass gir 297 poeng osv. Det vil si det trekkes 3 poeng mellom hver plassering. Har man ingen tellende fisk så får man 0 poeng. Siste konkurransedag, MTF dag 2, er det i tillegg 10 poeng pr fisk. Skulle noen stå med lik poengsum etter siste dag vil den med størst fisk av disse siste dag vinne. Skulle det være slik at dette ikke skiller, vil den med flest beste plasseringer gjennom cupen vinne.

I Raymarine cup premieres det for flest poeng etter de 3 tellende konkurransene og for størst fisk totalt. Størst fisk kan kun veies inn i cupens runde nr 1, 3 og 4, ikke under NM i Trolling.
De respektive konkurransers regelverk vil offentliggjøres, eller bli delt ut ved start på hver konkurransen.

Spørsmål/kontakt: 
Espen Knai - tlf: 47877412
Frank Ronny Johansen - tlf: 91834551
Atle Knapp - tlf: 95747273
E-post: post@trollingklubben.no

Mvh
Styret i Øvre Romerike Trollingklubb


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar