bod

Storeslem i Mjøsa Ørretfestivalen - Resultatliste

Resultatliste i Ørretfestivalen
Dreggemester Johnny Høgli med storøøreten på 10,43 kg.
Foto: Frank Brandsås
Johnny Høgli og Oddvar Frank med stoørreten på 10,43 kilo.
Fra venstre: Atle Børke, Johnny Høgli og Tore Engebretsen
Dreggemester Johnny Høgli med ørreten på 10,43 kilo
Til venstre vinner i Ørretfestivalen Atle Børke, Dreggemester Johnny Høgli og Juniorvinner Tore Engebretsen.
Til venstre vinner i Ørretfestivalen Atle Børke, Dreggemester Johnny Høgli og Juniorvinner Tore Engebretsen.

Storeslem i Ørretfestivalen

For en natt det har vært for flere av gutta i Øvre Romerike Trollingklubb.
Mjøsa Ørretfestival ble avsluttet i dag tidlig kl 0600 etter 10 timers fiske, og på Viken II ble det veid inn mye fisk og ikke minst ørreten som Eidsvollingene Johnny Høgli og Oddvar Frank i "Team No-Fish" fikk på 10,43 kg. Dette er den først ørreten på over 10 kilo som er fanget på Mjøsa siden 2009-2010. Dette holdt til å bli Dreggemester(størst ørret) i Ørretfestivalen, og den ene ørreten (som var fettfinneklipt) holdt også til en 2.plass i samlet vekt konkurransen. Premier for ca 20000,- ble med hjem til Råholt.

Team Syncro med Atle Børke fra Fenstad/Brårud (også han i fra ØRTK) hadde også hellet eller dyktigheten med seg i natt. Han kom inn med fire ørreter hvorav den siste ørreten tok ca kl 0530 når han skulle gi seg. Takket være den siste ørreten og en totalt samlet vekt på 13,3 kg holdt dette til seier i Ørretfestivalen. Totalt var det 164 deltagende båter med i årets utgave av Ørretfestivalen.
Vegard Glorud fra MOJFF fikk tredjeplassen med en samlet vekt på 9,9 kg.

Les også Hamar Arbeiderblad sin artikkel her: Ørretfestivalen

I juniorklassen var det storfiskern Tore Engebretsen, også han fra ØRTK, som stakk av med seieren. Hadde han stilt i seniorklassen hadde det holdt til en 2. plass. Tore hadde fem lovlige ørreter med inn til veiing på Viken II. Samlet vekt var 11,64 kg.

Andre ØRTK`ere som kom på reultatlista var bl.a. Espen Knai på en 9.plass, Aleksander Degvold på en 15 plass, Lasse Woldhaug på 22.plass, Lars Jordahl på 25.plass, Per Ivar Huus på 30. plass, Raymond Rudshaug på 34 plass, samt noen flere litt lenger ned på lista.

Dette betyr at Atle Børke også leder Raymarine Cup`n som er en Cup bestående av fire konkurranser hvor vinneren avgjøres i et poengsystem ut i fra plasseringen. På andre plass ligger Tore Engebretsen, og tredjeplass Johnny Høgli. Alle som deltok i Ørretfestivalen tar med seg poeng for sin plassering videre i Raymarine Cup`n.

Gratulerer til dere alle sammen.
Vi bøyer oss i hatten:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar