bod

Premie til Mjøsa Trolling Festival: ToolFarm AS


Øvre Romerike Trollingklubb har allerede fått inn flere sponsorpremier til Mjøsa Trolling Festival (MTF). Vi kommer til å presentere på bloggen hvilke premiene klubben har fått så langt:

ToolFarm As sponser MTF med en elektrisk vinsj for montering på båthengeren.

Litt info om Toolfarm AS:
I 2005 startet undertegnede med import av vinsjer og salg på internett.
Bakgrunnen var teknisk interesse og ønske om å skape mer virksomhet på gården. 
Erfaring i å løse tekniske utfordringer som bonde har kommet godt med. Har også 
drevet produktutvikling og litt produksjon.
I 2007 ble nettbutikken skilt ut fra gårdsdriften og navnet ble Toolfarm AS.
 Undertegnede er forresten 4 generasjon som eier Skarpstrand Gård.  Melk og kjøttproduksjonen ble lagt ned 1 mars 2012 , så i årene som kommer blir det full satsing på "Toolfarmen"
En stor del av varene importerer vi direkte fra fabrikkene. Dette gjør det lettere å finne nye produkter, og å selge dette til meget lav pris. Vi er nøye på kvaliteten, så flere vareprøver har blitt vraket underveis. Derfor tør vi si at dersom en vare fra oss ikke svarer til forventningene, så klag (til oss), selv om garantien etter kjøpsloven er utgått.   Vær oppmerksom på at selv om det er få reservedeler som ligger på nettbutikken, så har vi deler til det aller meste vi importerer og selger.

2014 har vært et bra år for Toolfarm AS. Vi har mange nye ting på gang, blant annet har vi startet produksjon av egne vinsjer.

LAGER/GÅRDSUTSALG
Alle er velkommen til vårt lager på Skarpstrand Gård. Her vil du finne varene som er på nettbutikken pluss endel mer.  Vi har kortautomat.

Hvordan finne fram til oss? På E10 mellom Sortland og Lødingen, nærmere bestemt på Kanstad finner du krysset til Vestbygd. Her er det bare å følge skiltingen mot Offersøy Feriesenter. Ca 200 meter før Feriesentret tar du av til venstre og kjører 1km.  
Vi har normalt åpent alle hverdager fra kl.8.30 til kl.16.30  
Er du ute etter spesielle tekniske ting, ring helst på forhånd.

Beste hilsen,
Kristen Skarpstrand med familie og ansatte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar