bod

Blogg-konkurransen, august måned. Hvem vant?


Villmarksbutikken på Jessheim (hovedsponsor i bloggkonkurransen) har sponset premien for august måned i ØRTK sin bloggkonkurranse. Loddtrekningen er foretatt med vitners nærvær og lodd nummer 240 ble trukket ut. Vinneren ble Atle Knapp for sitt innlegg fra Mjøsa

Det ble blogget mye i august måned. Hele 77 innlegg som ble godkjent og fikk ett lodd i konkurransen. Får å få godkjent blogginnlegget som ett lodd så må det ha overskrift, minimum ett bilde og minimum 20 ord i innlegget. Totalt så var det 109 innlegg i august måned. Antall sidevisninger i august var 8578. Bloggen har på kort tid gått fra noen hundre besøk i måneden til flere tusen besøk. Dette er ØRTK sine medlemmers fortjeneste takket være mange gode og flotte innlegg. Til de som ikke vant denne gangen så tar dere med loddene videre inn i hovedpremiekonkurransen.
Hovedpremien som trekkes på neste års styremøte er en valgfri Ursuit tørrdrakt.
Nå setter vi i gang september konkurransen på bloggen, og ny månedspremie vil bli presentert innen kort tid. Nedenfor kan dere se screenshots fra besøksstatistikken til ØRTK sin blogg. 
Bra jobba folkens, men vi vil gjerne har flere som blogger.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar